Kurser

Kurser

Innehållsförteckning

Hundopi erbjuder kurser, träning och föreläsningar med fokus på vardagslydnad och aktivering av olika slag. Vi erbjuder även hjälp att komma tillrätta med beteenden och situationer där du och din hund behöver hjälp med något som ni upplever som ett problem.

Hör gärna av dig om du tror att vi kan vara en hjälp på vägen. Vi anpassar i största möjliga mån träningen efter ditt och din hunds behov och förutsättningar. Det ska vara träning på era villkor. Genom att skicka in en anmälan eller förfrågan godkänner du våra anmälnings- och betalningsvillkor.

Finns inget datum angivet får du gärna lämna intresseanmälan för framtida kurs eller föreläsning. Detsamma gäller om det är något du saknar som du skulle vilja att vi erbjöd.

Aktuella kurser – endast online

På grund av utvecklingen avseende covid-19 ställer Hundopi in samtliga fysiska gruppaktiviteter.

Däremot erbjuder vi kurser och aktiviteter online istället. Onlinekurserna består av dels en teoretisk del och dels av filmklipp där vi går igenom hur du kan träna på de olika övningarna. Du har möjlighet att ställa frågor och få feedback på er träning genom att skicka in filmklipp och frågor. Kurserna kan påbörjas löpande.

Är det något just du vill att vi planerar in är du välkommen att komma med förslag och önskemål.

Kursspråk: Engelska
Sexier than a squirrel challenge

Sexier Than A Squirrel Challenge

Varukorg
Kurser

Innehållsförteckning