Om oss

Hundlek

Innehållsförteckning

Therese med de trogna följeslagarna Elroy och Retro

Therese Wärme Hjorth

Hundopi startades upp i början av 2012. Egentligen var tanken att jag bara skulle ha lite roligt med familjens hund och få en närmre relation till honom. Sagt och gjort, tack vare den inspirerande hundinstruktörsutbildningen jag gick på Hundsteg kände jag att det inte fick sluta där. Det finns så mycket härliga hundar, och så mycket härliga människor med hundar.

Sagt och gjort sedan dess har jag hunnit med många fler kurser och fördjupat mig bland annat inom problemhundar, inlärning, nosarbete och assistanshundar. Vidareutbildningarna har skett genom bland annat Absolute Dogs, Hundens hus, SBK (svenska brukshundklubben) och diverse olika föreläsare inom olika områden. Då jag tycker att det är viktigt att hålla mig uppdaterad håller jag ständigt utkik efter ytterligare vidareutbildningar och spännande föreläsningar.

På Hundopi tror vi på att anpassa träningen efter ditt och din hunds behov. Det finns inte någon universallösning som passar alla, även om det finns vägar dit som är mer eller mindre troliga att lyckas. Det ska vara roligt att träna, både för dig och din hund, och det blir det genom att skapa förutsättningar att lyckas och därmed få möjligheten att se framsteg efter framsteg.

Ställ dig därför frågan: Vad vill jag få ut av relationen och träning med min hund?

Varukorg
Hundlek

Innehållsförteckning